Visdom fra Egypten

Den fysiske verden er en illusion
Al stof er energi

Kopernikus (1473 – 1543) gav os viden om planeternes rotation om solen, men han fik sin viden gennem studier af gamle egyptiske skrifter.De gamle egyptere trådte ind på den historiske scene fuld bevæbnet med både avanceret skriftsprog, matematik og astronomi, men den etablerede videnskab vil ikke anerkende, at der tidligere har eksisteret et højt udviklet samfund.

Platon, der levede 427-347 f.kr. beskriver Atlantis. Han har sin viden fra Solon, der levede 200 år tidligere. Solon var i egypten omkring år 570 f.kr. nærmere Sais, hvor han hørte om Atlantis. Det var præsterne, der oplyste ham om de gamle tider, hvor gudekonger regerede Egypten. Det var længere tilbage end de 300 faraoer de kunne nævne. De gamle tider med gudekonger var meget længere tilbage i tiden.

Pyramiderne blev bygget for omkring 80.000 år siden. Det samme med sfinksen. Det er måske ikke så vigtigt med den præcise dato, men mere interessant, hvorfor den blev bygget.
De store pyramider ved Giza, blev bygget før den anden store naturkatastrofe indtraf for omkring 74.000 år siden. De indviede kendte til den kommende flodbølge og byggede derfor dette mægtige indvielsestempel, der samtidigt ville være et skattekammer af viden. Beskyttet mod den kommende naturkatastrofe og samtidigt et byggeri af så store dimensioner at eftertiden ikke ville være i tvivl om eksistensen af en tidligere stor civilisation.

Omkring år 9.500 f.kr. indtraf den tredje og sidste store naturkatastrofe, der igen satte Egypten under vand.
Derefter begyndte det tredje dynasti, hvor bl.a. det store tempel i Karnak blev bygget.
Efter denne katastrofe, hvor Posidon, den sidste stump af Atlantis sank i Altanterhavet, sluttede perioden med gudekongerne.

Det var mennesker fra Atlantis, der bosatte sig i Egypten for 400.000 år siden, og således gjorde Egypten til et civiliseret samfund fra dag et.

“Ægte intuition kommer ikke til udtryk som en følelse eller en fornemmelse. Ægte intuition giver klar og ufejlbarlig adgang til visdom og sandhed”.

Kilde: Triologien “Egyptens Mysterier” af Erik Ansvang (1943-2015)
De kan købes på Lemuel Books her:
http://www.lemuelbooks.com/product/egyptens-mysterier-trilogi-49/