Moses

Ove von Spaeth er uafhængig forsker og har skrevet nogle meget interessante bøger om Moses. Denne nye viden om Moses vrider vores opmærksomhed i en retning, som mange ikke ønsker eller har svært ved at acceptere, da den strider mod vores børnelærdom om, hvem Moses egentlig var.

Moses flygtede ud af Egypten. Med sig i rygsækken havde han en enorm viden, som er gået i arv til Kong David og hans søn Salomo, og videre til Døberen og Jesus… og måske Tempelridderne.

Moses var født til at blive Farao – han var Senmut, søn af dronning Hatsepsut. Han fik som kronprins den højest mulige uddannelse og indviet i den egyptiske mysteriereligion.
I Egypten var det forbeholdt eliten at blive indviet. Dette gjorde sit til at skabe et mægtigt spring fra den almindelige borger til de højt oplyste få. Ved hjælp af de oldgamle ritualer og mfkzt fik præsterne og Farao udvidet deres bevidsthed og skærpet deres sanser. De blev både fysisk og psykisk stærkere og gennem de gamle ritualer fik de opbygget en erkendelse.

—————-

Orme
Det hvide pulver af guld. Havde Moses dette guddommelige stof med sig ud af Egypten?  Det guldpulver, som måske gik tabt ved ødelæggelsen af Salomos Tempel.
Flere tons af det blev fundet i hulen i “Mount Horeb”, hvor Moses blev indviet i de højere mysterier. Moses var også en højt uddannet “Craft Man” eller smed på dansk.

—————-

I Egypternes “The Book of The Dead” bliver tegnet for “What is it” gentaget mange gange. Tegnet kan oversættes til Manna. Egypterne kaldte det mfkzt. I “The Book Of The Dead” beskrives indtagelsen af stoffet, sammen med en 30 dages faste, som stigen til himlen. The Tree Of Life Stoffet skulle ved indtagelse styrke det menneskelige legeme både fysisk og psykisk resten af livet. Moses brændte dette pulver på bjerget Sinai.

———————
 

Det nye udtryk for dette stof er “Monoatomic gold”. Det mystiske pulver af guld, som ikke længere er guld, men nu i bearbejdet form, blev genopdaget i 2003.
Det er muligvis fremtidens vidundermiddel, der har stor virkning på mange forskellige og alvorlige sygdomme, herunder kræft.David Hudson har brugt 5 millioner dollars på at finde frem til denne ældgamle mystiske opskrift, hvis oprindelse fortaber sig i fortidens tåger.

Laurence Gardner har, som medarbejder på institut for nanoteknologi i Skotland, forsket i opskriften på det mystiske stof. Han har skrevet en bog om emnet.
“Lost Secrets of the Sacred Ark”

White Powder Of Gold  Atomforsker Daniel Sewell Ward. Her er læsestof til flere dage.

————————————————————- 

Kilde: Bøgerne af Ove von Spaeth
Kilde: Den Egyptiske Dødebog af Ramses Seleem
Kilde: Lost Secrets of the secred Ark, af Laurence Gardner