Om mig

Mit navn er Thorstein M. Frank

Forhold
Jeg er gift med Birgit Liin, Jurist og professor ved Aarhus universitet, byrådsmedlem for Venstre i Favrskov Kommune, udvalgsformand for børn og skole.
Vi bor i Laurbjerg med vores tre børn Johanne, Andreas og Frederik.

Arbejde
6 år i forsvaret med et år som udsendt.
4 år i skoven som uddannet skovhugger
7 år ved vejdirektoratet som uddannet landmålingstekniker
7 år ved EnergiMidt A/S som landmålingstekniker
3 år i Eniig A/S som landmålingstekniker, hvor jeg arbejder nu

Efteruddannelse
Lederuddannelse ved erhvervsakademiet i 2017.

Idræt
Jeg har dyrket sport siden folkeskolen i Aars, hvor jeg spillede volleyball på et udmærket hold. Vi blev som 17 årige nr. 4 til junior DM i 1977.
Jeg spillede også en del tennis og gik til konkurrence svømning i tre år. Jeg kom hurtigt på A-holdet og trænede tre gange om ugen.
Orienteringsløb fik jeg også taget hul på, men det tog først rigtig fart, da jeg kom til forsvaret. Her stod den på ganske mange O-løb.
Efter 4 år i militæret (1988) blev jeg udtaget til DM i militær 5-kamp to år i træk.
1/4 trithalon passede mig rigtig godt tilbage i 1992 og jeg opnåede nogle ok tider. De 1000 meter svømmede jeg på 14 min og de 50km cyklede jeg på 1 time og 20min. De 10km løb jeg på 45min. Det var dengang – i dag løber jeg to gange i ugen, træner i styrkecenter og svømmetræner.

Min slægt
Min mor Lone Elisabeth Puggaard er, ligesom jeg selv, født i Tvedhus, Roldskov, hvor hun voksede op med sin far Karl Rudolf Sørensen, mor Sigrid puggaard og sin storebror Jørgen Puggaard. Slægten Puggaard kommer fra Ribe og gården Puggaardsminde, som ikke er mere og min oldefar var den sidste vægter i Ribe. Min morfar Rudolf voksede op i Arden, hvor min oldefar var stationsforstander.
Min Mor var i mange år børnehavepædagog i Hornum Børnehave.

Min Far Niels Andreas Jensen Frank voksede op i Gl. Skørping med sin far Jens Kristian Frank og mor Anna Ernestine Alexandrine Nystrup Frank. Min Farfar var førstelærer og kirkesanger i Gl. Skørping og kom fra slægtsgården i Engesvang, der i dag ejes af Jens Michael Frank. Min Farmor voksede op på familiens gård i Vangså i Thy, hvor hendes Far bl.a. var strandfoged. Min far har to mindre søskende. Anton Frank, som er pensioneret kommandørkaptajn fra Forsvarskommandoen og tidligere kaptajn på Kongeskibet Dannebrog og Thyra Frank som i mange år var leder på plejehjemmet Lotte på Frederiksberg og senere medlem af folketinget for LA og derefter ældre minister.
Min Far var i mange år viceinspektør på Læsø Centralskole og havde nogle år Hotellet Nygaard.