Velkommen

Jeg begyndte på denne hjemmeside tilbage i 2003, hvor siden havde en lidt anden udformning end i dag og bar præg af, hvor jeg var og hvilke bøger jeg læste dengang.

I 2004 blev jeg medlem af Den Danske Frimurer Orden og frem til 2014 opdaterede jeg stort set ikke hjemmesiden, men meget af det gamle er taget med her.

Frankerne var oprindeligt en side, som langt hen ad vejen dykkede ned i de mysterier vi kender fra bogen Da Vinci Mysteriet af Dan Brown. Den udmærkede bog, som jeg i øvrigt læste på en tur til Kreta i 2004, samlede flere af de bøger, jeg havde læst omkring Tempelridderne og deres virke i Det Hellige Land.

Kik forbi min side “Tracé“, hvor jeg skriver om ledelse og mit uddannelsesforløb ved Erhvervsakademiet Dania ved Randers.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *